Zappa.com

The Official Frank Zappa Messageboards
It is currently Tue Sep 02, 2014 4:00 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vibrant Video?
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 8:43 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2008 12:38 pm
Posts: 137
Location: Connecticut
When I click on a video selection under "Vibrant Video" the Quicktime popup doesn't play and has a big question mark in it. The ZPZ videos play just fine, so I don't understand why the FZ videos don't work.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 12:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 06, 2003 8:35 am
Posts: 1736
Location: CT, usa
perhaps its the same reason we dont have a roxy dvd in our hands yet..... :cry:

_________________
looks like i'm back playing with Clearlight Industries. CLI MySpace


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Vibrant Video?
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 3:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Dec 31, 2007 7:13 am
Posts: 1725
Location: FLINT-USA
pocket_fisherman wrote:
When I click on a video selection under "Vibrant Video" the Quicktime popup doesn't play and has a big question mark in it. The ZPZ videos play just fine, so I don't understand why the FZ videos don't work.

Thanks

I have the same problem......Ive spent alot of time trying to get those videos to play. If you figure it out.....let me know! :?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 8:23 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 03, 2006 3:29 pm
Posts: 7006
Location: exile
the vibrant videos work fine for me...

maybe you guys don't have the latest QuickTime plug-in?

_________________
"bit of nostalgia for the old folks."


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 9:35 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2008 12:38 pm
Posts: 137
Location: Connecticut
I've got the latest Quicktime, but it still doesn't work for the Vibrant Videos, but works fine for ZPZ. I'm running 7.3 and the Vibrant Video page says 7.2 is req'd.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 4:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Dec 31, 2007 7:13 am
Posts: 1725
Location: FLINT-USA
pocket_fisherman wrote:
I've got the latest Quicktime, but it still doesn't work for the Vibrant Videos, but works fine for ZPZ. I'm running 7.3 and the Vibrant Video page says 7.2 is req'd.

Same here...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 4:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 03, 2006 3:29 pm
Posts: 7006
Location: exile
which browser? I use firefox. on a mac.

_________________
"bit of nostalgia for the old folks."


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 5:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 03, 2006 4:40 pm
Posts: 6918
Location: South wales
they all work with firefox on pc :roll:

_________________
Arf you out of your fucking mind.Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group